Next Step -messut Helsingissä 22.-23.1.2014

Next Step -messut  järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-23.1.2014.

Messut ovat avoinna
keskiviikkona 22.1. klo 9-16
torstaina 23.1. klo 9-16

Next Step -messut ovat valtakunnallinen koulutus- ja työpaikkatapahtuma, jonka pääkohderyhmä on ammattiin opiskelevat ja valmistuvat, lukiolaiset ja abiturientit sekä peruskoulun 8-10 luokkalaiset.  Messut soveltuvat myös aikuisopiskelijoille.

NextStep -messut toimii foorumina opiskelijoiden, koulutuksenjärjestäjien ja työnantajien välillä. Messuilla rakennetaan yhteyksiä, joilla autetaan sijoittumista valmistumisen lähestyessä.  

Näytteilleasettajat esittelevät opiskelun, toimialan ja työpaikkojen tarjontaa opiskelijoille, uran vaihtoa tai urasuunnittelua pohtiville messukävijöille. Vapaa-aika ja elämäntaidot -teema-alue esittelee järjestötoimintaa, osallisuutta, osallistumista, vaikuttamista ja oman elämän hallintaa.

Next Step- messujen ohjelma rakentuu nuorisotakuun ympärille. Seminaareissa ja keskusteluissa katsotaan nuorisotakuuta nuoren, työmarkkinoiden ja koulutuksenjärjestäjien näkökulmasta. Miten yritykset pystyvät parhaiten tavoittamaan nuoria avoimilla työmarkkinoilla? Kuinka nuoret voivat yhdistää opiskelun ja työelämän yksilöllisiksi ratkaisuiksi erilaisiin elämäntilanteisiin?

Messualue palvelee kävijöitä monipuolisesti:

Edustep
- Toisen asteen koulutus ja muu koulutustarjonta
Workstep
- rekrytointi, toimialaesittelyt ja etujärjestöt
Infostep ja Freestep
- opiskelun ja työelämän palvelut, ohjaus, opiskelu-, työharjoittelu- ja työpaikat ulkomailla
Freestep
- vapaa-aika ja elämäntaidot, osallistuminen ja vaikuttaminen

Liput ovelta:
8 € / hlö
1,50  € / hlö työttömät työnhakijat ja varusmiehet
0 € / hlö SAKKIn jäsenkortilla

Tapahtuman järjestää Ammattiin opiskelevat – SAKKI ry yhteistyössä alueellisten koulutuksen järjestäjien, opetus- ja työvoimaviranomaisten ja opinto-ohjaajien kanssa.

Lisätiedot Next Step -messujen nettisivuilta