TE-palvelujen verkkoasioinnissa huoltokatko viikonlopun ajan 7.2.2014 klo 17 alkaen

TE-palvelujen sähköisessä asioinnissa on huoltokatko perjantaina 7.2.2014 klo 17 alkaen. Katko kestää viikonlopun. Katko johtuu järjestelmän versionvaihdosta. Asiointipalvelut ovat käytössä jälleen maanantaina 10.2.

Katkon aikana ei voi käyttää mm. omaa työnhakua, työttömyysturvatietoja, työvoimakoulutushakemusten tilannetta, starttirahan hakua sekä palkkatuen ja starttirahan tilitystä koskevia sähköisiä asiointipalveluja. 

Huoltokatkosta huolimatta käytettävissä ovat ns. tiedottavat palvelut, esim. avoimet työpaikat ja haussa oleva työvoimakoulutus. Niissä tiedot näkyvät 7.2. tilanteen mukaisesti, koska tiedot eivät päivity katkon aikana.

Uusi Oma asiointi -palvelu käyttöön 

Järjestelmän versionvaihto liittyy uudistuvien sähköisten asiointipalvelujen käyttöönottoon. Oma asiointi –sivustolle kootaan kaikki henkilöasiakkaalle tarkoitetut asiointipalvelut, muun muassa uudistuvat Oma työnhaku ja Oma suunnitelma –palvelut. Uusi Oma asiointi -palvelu otetaan käyttöön maanantaina 10.2.2014. 

Oma asiointi -palvelun käyttöönoton myötä myös työnhakijan asiointikäytännöt TE-toimiston kanssa muuttuvat. Muutoksesta kerrotaan tarkemmin erillisellä tiedotteella. Muutokset päivitetään myös te-palvelut.fi:n asiointia koskeville sivuille.