Ota uusi Oma asiointi -palvelu käyttöösi

10.2.2014
TE-toimiston kanssa asiointi sujuu helposti Oma asiointi -palvelun kautta. Henkilöasiakkaan Oma asiointi on työ- ja elinkeinotoimiston asiointipalvelut yhteen kokoava verkkopalvelu.

Kirjautumalla Oma asiointi -palveluun pääset katsomaan tietoja tilanteestasi. Ajankohtaiset asiasi näytetään kalenterissa ja tehtävälistana, joista pääset jatkamaan suoraan asiointiasi.

Oma asiointi -palvelusta löydät kaikki henkilöasiakkaalle tarkoitetut asiointipalvelut:

  • Oma työnhaku – Aloita ja päätä työnhakusi, ilmoita tilanteesi muutoksista ja katsele omia työnhakutietojasi.
  • CV-netti – Kirjoita ja julkaise esittely omasta osaamisestasi.
  • Oma suunnitelma – TE-toimisto laatii kanssasi suunnitelman työnhaun onnistumiseksi. Suunnitelmassa sovittuja tehtäviä voit seurata ja päivittää tehtävien tuloksia tällä palvelulla.
  • Omat työttömyysturvatiedot – Katsele annettuja lausuntoja, vastaa selvityspyyntöihin ja seuraa, miten selvityksesi käsittely etenee.
  • Työvoimakoulutus – Etsi sopivia työvoimakoulutuksia, hae koulutukseen ja seuraa, miten valintaprosessi etenee.
  • Starttiraha ja starttirahan maksatushakemus – Hae starttirahaa yritystoiminnan alkuvaiheeseen ja seuraa, miten hakemuksesi käsittely etenee tai hae myönnetty tuki maksatushakemuksella.

Palvelun käyttö on mahdollista vahvalla tunnistuksella (verkkopankkitunnuksilla ja sirullisella henkilökortilla). Verkkoasioinnissa tallennetut tiedot tallentuvat tunnuksien haltijan nimellä ja henkilötunnuksella työhallinnon asiakaspalvelun tietojärjestelmään.

Oma asiointi -palvelun käyttöönoton myötä myös työnhakijan asiointikäytännöt TE-toimiston kanssa muuttuvat. Muutokset on päivitetty te-palvelut.fi:n asiointia koskeville sivuille.