Uudessakaupungissa suuri rekrytointitapahtuma 14.3.2014

Uudessakaupungissa järjestetään Vakka-Suomen suurin messutapahtuma pe 14.3.2014 klo 8.30 alkaen. Tapahtumaan järjestetään myös yhteiskuljetus Turusta ja Raumalta.

Vakka-Suomen yritykset tarjoavat monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia eri elämän vaiheessa oleville työnhakijoille. Olit sitten työtön, opiskelija, työuraa rakentava tai uutta työpaikkaa etsivä, tässä sinulle positiivisia uutisia: Vakka-Suomessa on töitä tarjolla! Yritykset etsivät monipuolisesti erilaisiin tehtäviin henkilöitä, sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin, kesätöihin ja opinnäytetöihin.

Tarjolla on kaikkiaan satoja työpaikkoja mm. autoteollisuuden kokoonpanon, tuotannon- ja maalauksen tehtäviin, teknologiateollisuuden, logistiikan, varastoalan, trukinajon, koneistuksen, särmäystyön, hitsaustöiden, levysepän- ja ohutlevytöiden, IT-alan ja tietohallinnon tehtävien parissa.

Lisäksi etsitään tekijöitä hallinnon, myynnin, markkinoinnin, kiinteistönhoidon/huollon, viherrakentamisen ja siivousalan töihin. Myös kansainvälisiä työtehtäviä on tarjolla.

Tule katsomaan, löytyisikö sinulle uusi työpaikka tästä rekrytointitapahtumasta!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan sekä yhteiskuljetukseen JobCafen tapahtumakalenterin kautta, linkki oikealla.