TE-palvelut entisten nokialaisten tukena

25.4.2014:
Nokia Oyj:stä ja siihen kytköksissä olevista yrityksistä irtisanottujen työllistymistä, uudelleenkouluttautumista ja yrittäjyyttä tuetaan monipuolisesti TE-palveluilla, joita Euroopan globalisaatiorahasto EGR rahoittaa. EGR-tuki mahdollistaa kohdennetun palvelun nopeasti ja tehokkaasti.

EGR-rahoituksella tuetut TE-palvelut ovat myös työnantajien käytettävissä mm. erilaisissa koulutushankkeissa. 

EGR-asiantuntijoita toimii Pirkanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen TE-toimistoissa. Tarkempaa tietoa eri alueiden palveluista ja paikallisten EGR-asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät Euroopan globalisaatiorahaston nettisivuilta.

Markkinointikampanja käynnissä

Euroopan globalisaatiorahaston tukemien TE-palvelujen monipuolisuutta tuodaan esiin markkinointikampanjalla, joka jatkuu 15.6.2014 asti. Markkinointi keskittyy pääosin internetiin. Kohderyhminä ovat sekä työnhakijat että työnantajat.  

Kampanjassa on tuotettu neljä erilaista videota, joissa kerrotaan EGR-tuetuista TE-palveluista ja kannustetaan kohderyhmiä tutustumaan niihin tarkemmin. 

Kampanjavideoiden esiintyjinä toimivat entinen Nokia Networksin asiantuntija, nykyinen sosiaalisen median yrittäjä Pauliina Mäkelä sekä lääkekonserni Orionin Salon-tehtaan tehdaspäällikkö Urpo Rautiainen.

Mäkelä kannustaa työnhakijoita yrittäjyyteen ja verkostoitumiseen. Rautiainen puolestaan kertoo Orionin kokemusten kautta yhteishankintakoulutuksesta ja TE-palveluiden yleisestä tuesta osana rekrytointiprosessia.

Videot löytyvät www.egr.fi -sivuilta.