CV-netissä työnantaja ja työntekijä kohtaavat:
Palvelussa jo yli 40 000 esittelyä

8.5.2014

Huhtikuun lopussa CV-netissä ylittyi ensi kertaa 40 000 julkaistun esittelyn raja. CV-netti  on työnhakijan ja työnantajan verkossa toimiva kohtauspaikka, jossa työ ja tekijä voivat löytää nopeasti toisensa. 

CV-netti on yksi TE-toimistojen verkkoasiointipalveluista. Palvelusta on suomen- ja ruotsinkieliset versiot. Palvelun käyttö on maksutonta.

CV-netti löytyy TE-palvelujen verkkosivustolta te-palvelut.fi Asioi verkossa -painiketta klikkaamalla tai 
Oma asiointi -palvelu työnhakijalle
Työnantajan sähköinen asiointi

CV-nettiin pääsee myös suomen- tai ruotsinkielisellä pikaosoitteella
www.te-palvelut.fi/cvhaku
www.te-tjanster.fi/cvsokning

CV-netissä uudistuksia

CV-nettiä uudistettiin versionvaihdoksen yhteydessä jonkin verran. Ulkoasu on yhtenäistetty TE-palvelujen graafisen ilmeen mukaiseksi. Palvelun etusivulla ennen kirjautumista esitetään nyt julkaistujen esittelyiden reaaliaikainen kokonaismäärä. 

Lisäksi työantajien CV-hakupalvelun käyttöehtoja on uusittu. Niissä kielletään CV-esittelyiden väärinkäyttö esimerkiksi markkinointitarkoituksiin. CV-netin käyttö edellyttää myös työnantajilta aina käyttöehtojen hyväksyntää.

Anna CV-netin tehdä työtä puolestasi

CV-netissä tehdään tuhansia hakuja ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. CV-netin työnhakuilmoitusten vaihtuvuus on suurta. Joillakin aloilla työnhakijat saavat työtarjouksia hyvinkin nopeasti, jolloin esittely  saattaa olla  julkaistuna vain vähän aikaa. 

Työnhakijat:
Esittelynsä CV-nettiin voi laatia kuka tahansa työtä etsivä - työpaikan vaihtaja, opiskelija, työtön tai vasta työelämään tuleva.  
Työnhakijan ei siis tarvitse olla työtön työnhakija tai edes TE-toimiston asiakas. Palvelun käyttö edellyttää työnhakijoilta vahvaa tunnistusta. Samalla tunnistautumisella pääsee myös Oma asiointi –palveluun.

Esittelyn voi laittaa esille joko yhteystiedoilla  tai ilman. CV-netissä julkaistuja esittelyjä voivat hakea ja katsella vain tunnistautuneet työnantajat.

Työnantajat:

Työnantaja voi hakea ja tutustua CV-netissä työnhakijoiden CV-esittelyihin heti tai käyttää CV-vahtia, joka kerää sopivimmat ehdokkaat työnantajan sähköpostiin. 

Työnhakijaan saa yhteyden välittömästi sähköpostilla tai muiden annettujen yhteystietojen perusteella. 

CV-netin käyttö edellyttää työnantajilta Katso-tunnistetta. Katso-tunniste löytyy lähes kaikilta yrityksiltä. Useimmiten Katso-pääkäyttäjän tunniste on yrityksen talousyksikön hallussa. Yrityksen Katso-pääkäyttäjä/rinnakkaispääkäyttäjä voi perustaa tunnisteita yrityksen työntekijöille ja antaa valtuutuksia sähköiseen asiointiin. CV-hakupalvelulla ei ole erillistä roolivaatimusta Katso-tunnisteelle.

Jos yritykselläsi ei ole vielä Katso-tunnistetta niin Katso-tunnisteen (pääkäyttäjyyden) voit perustaa osoitteessa https://yritys.tunnistus.fi.

Katso-tunnisteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit kysyä neuvoa Katso-tukipalvelusta katso@vero.fi , puh. 020 697 040 suomeksi ja 020 697 041 på svenska.