Osallistu joBitti - nuorten työnhaun verkkoryhmiin syksyllä

Oletko alle 30-vuotias ammattiin valmistunut tai valmistumassa ja vailla työpaikkaa? Haluatko sparrata työnhakutaitojasi tulevaisuutta varten? Tämä on mahdollista nyt myös verkossa!

  • Mietitkö, mitä kirjoitat työhakemukseen?
  • Takkuaako työnhaku muuten vain?
  • Miten erottaudun muista työnhakijoista?

Tule mukaan joBitti-työnhaun verkkoryhmään – etsitään vastauksia yhdessä!

Sloganimme kuuluu: "joBitti - Älä jää jobitta!" ja siihen tavoitteeseen ryhmissä tähdätään. Työnhakuryhmät toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä. Osallistumiseen tarvitset vain tietokoneen ja internet-yhteyden, kellonajan ja paikan päätät itse.

Osallistu neljän viikon työnhakuryhmään

Neljä viikkoa kestävässä ryhmässä tavoitteena on läpi käydä koko työnhaku, ja siihen liittyvät vaiheet, kirjoittaa oma CV ja saada vinkkejä työnhakuun. Jokaisella viikolla on oma työnhakuun liittyvä teemansa.

  • Työnhaun verkkoryhmä 8. 18.8.–12.9.2014
  • Työnhaun verkkoryhmä 9. 1.9.–26.9.2014

Osallistu kahden viikon CV-workshop ryhmään

CV-workshop on kahden viikon mittainen työnhakuryhmä. Tavoitteena on avartaa tietämystä siitä, millaisia eri työnhakuasiakirjoja voit käyttää apuna työnhaussa.

  • CV-workshop 9. 18.8.–29.8.2014
  • CV-workshop 10. 1.9.–15.9.2014

Molemmissa ryhmissä saat palautetta työhakemuksesta ja ansioluettelostasi ryhmää vetävältä tutorilta. Tutustu tarkemmin joBitin nettisivuilla ja ilmoittaudu.

Osallistumiseen ei tarvitse olla työtön työnhakija. joBitti sopii kaikille niille, jotka etsivät työtä ja haluavat parantaa omia työnhakutaitojaan.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ryhmistä

 

Vill du delta på svenska? Följande jobbsökarsgupp börjar den 8.9.2014. Gå in på våra svenska sidor och anmäl dig!