Nuorten Studia-messut 2.-3.12. Helsingin Messukeskuksessa

1.12.2014

Opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään 2.-3.12.2014 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja apua jatkokoulutusmahdollisuuksia ja työelämää miettiville lukiolaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Tapahtumassa ovat mukana kaikki kotimaiset yliopistot, ammattikorkeakouluja, kansanopistoja sekä toisen asteen oppilaitoksia esittelemässä opiskeluvaihtoehtoja. 

Tapahtumassa saa tietoa myös kansainvälisistä opinahjoista ja vaihto-opiskelumahdollisuuksista. Mukana on näytteilleasettajia  kahdeksasta eri maasta.

Oppilaitosten lisäksi Studiassa esittäytyvät valmennuskursseja järjestävät yritykset, monet järjestöt ja liitot sekä tulevaisuuden työpaikat.

Messuilla voi tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti.

Studia-messuilla on myös opinto-ohjauspiste, jossa nuoret saavat vastauksia tulevaisuuden opintoja koskeviin kysymyksiin.

Avoinna:
tiistaina 2.12.2014 klo 9–17
keskiviikkona 3.12.2014 klo 9–16

Liput:
Sisäänpääsy 10 € ovelta.
Ilmaiseksi Studia-messuille pääsee Suomen Lukiolaisten liiton jäsenkortilla, varus- ja palvelusmiehet palvelutodistuksella, opinto-ohjaajat, rehtorit, opettajat ja ryhmien vetäjät. Maksuton sisäänpääsy edellyttää rekisteröitymisen kävijäksi.

Lisätiedot ja rekisteröityminen 
www.studiamessut.fi